Κληρονομιά

Από το 1895… στο σήμερα!~ Η ψυχή της ~

Η ρετσίνα είναι τρόπος ζωής. Είναι διαχρονική. Ταιριάζει με όλους, μιλάει στην καρδιά μας και συνοδεύει τις πιο όμορφες στιγμές μας. Από το 1895 μέχρι σήμερα, η αυθεντική Ρετσίνα Μαλαματίνα συνεχίζει να έχει την ίδια ευχάριστη διακριτική γεύση και το πιπεράτο άρωμά της. Και σκοπός μας είναι να τη γνωρίσει όλος ο κόσμος, όπως τη γνώρισαν οι πρόγονοί μας… Απλώς αυθεντική!


~ Η ουσία της ~

Η συνταγή της ρετσίνας μας είναι μία ιστορία πολλών ετών! Οι καλύτερες γηγενείς ποικιλίες, με κυρίαρχη το Σαββατιανό, συνδυάζουν τα αρώματά τους με μια μικρή, αλλά ευεργετική ποσότητα ρητίνης από τα «δάκρυα» του πεύκου Pinus Hallepensis. Οι αμπελοκαλλιεργητές μας, με την πολύτιμη πείρα τους, φροντίζουν για την ευρωστία των αμπελιών, ώστε να προσφέρουν κάθε χρόνο περίπου 30.000 τόνους σταφύλια, για την παραγωγή της Ρετσίνας Μαλαματίνα.
~ Η γη της ~

Όταν παράγεις ένα προϊόν που βγαίνει απευθείας από τη φύση, οφείλεις να τη σέβεσαι. Γι’ αυτό η προστασία του περιβάλλοντος είναι βασική προτεραιότητά μας. Μελετάμε και εφαρμόζουμε πρωτοποριακές λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας, ανακύκλωση υλικών, βιολογικούς καθαρισμούς και προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες στους παραγωγούς μας, γιατί ξέρουμε ότι, όταν η γη είναι «υγιής», μας δίνει πίσω ό,τι καλύτερο έχει για την παραγωγή της ρετσίνας μας.


~ Η φήμη της ~

Σήμερα η Ρετσίνα Μαλαματίνα είναι παντού και συντροφεύει την κάθε μας στιγμή! Είναι η 1η στην αγορά, διανέμοντας παγκοσμίως πάνω από 50 εκατομμύρια φιάλες σε 37 χώρες κάθε χρόνο. Σκοπός μας είναι να γνωρίσει όλος ο κόσμος ένα από τα ιστορικότερα κρασιά της Ελλάδας, τη ρετσίνα μας, όπως τη γνωρίσαμε και εμείς… απλώς αυθεντική!